Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Jolly Winter Wonderland Christmas Rides 2019

Categorie: Tuigpaardensport

Begindatum: 15-12-2019

Einddatum: 15-12-2019

Begintijd: 16:30

Aantal keer bekeken: 1024

In prachtige met Kerstversiering verfraaide rijtuigen met zware trekpaarden met bellentuig (jingle bells) wordt op 15,22 en 27 december een vrolijke rit gemaakt met aan het slot een Fest in de Jachtzaal van In

In prachtige, met Kerstversiering verfraaide rijtuigen wordt er een rijtoer gemaakt rondom en door het centrum van Wassenaar. De rijtoer vind plaats als het donker begint te worden zodat alle lichtjes en Kerstversiering buiten en binnen goed te zien is. Voor het rijtuig lopen onze zware trekpaarden met bellentuig.
Na de rit is er in onze prachtig versierde Jachtzaal, bij een knapperend houtvuur gelegenheid om te genieten van Goodies zoals: warme kruidenwijn, warme chocolademelk, Duitse Lebkuchen en chocola.
Er zijn romantische miniatuurdorpjes in de sneeuw met op de achtergrond natuurlijk Kerstmuziek. Ook luisteren we naar het GreenWoods Paleisorgel, een van de grootste dansorgels van Nederland.
Op sommige dagen wordt de mystieke Midwinterhoorn geblazen. Alleen in het “Midwinter”-seizoen is het, volgens tradities die teruggaan tot de Germaanse joelfeesten, toegestaan het eeuwenoude en mistroostige geluid te laten horen van de Midwinterhoorn. '

http://www.gippp.nl/wonderlandchristmasrides/
0640271457

Dit evenement vind ook plaats op 22 en 27 december, om 16:30 en 17:30

Stoeterij in 't Groene Hout

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.