Paardenevenementen.nl: Alle evenementen op één plek.

Concours Hippique Bennekom 2021

Categorie: Diverse Dressuur Show Springen Tuigpaardensport

Datum: 13-05-2021

Aantal keer bekeken: 1134

Elk jaar op Hemelvaartsdag vindt er op een unieke locatie in het midden van het land het oudste concours van Nederland plaats.

Op donderdag 13 mei 2021 (Hemelvaartsdag) ontmoeten paardenliefhebbers elkaar op de 115e editie van Concours Hippique Bennekom. Daarmee zijn we het oudste hippische sportevenement van Nederland.

Jaarlijks organiseert de `Vereeniging tot Bevordering der Paardenfokkerij in Gelderland` dit paardenfestijn met een gevarieerd programma op het Landgoed Hoekelum:
Edeseweg 124, 6721 KE Bennekom.

Donderdag gedurende de hele dag worden er in de hoofdring met tribune de spring- en de aangespannen rubrieken verreden. In de ochtend is er een Ride and Run op het terrein en door de bossen. Ook vindt er op het terrein een samengestelde menwedstrijd plaats die gespreid is over twee dagen: woensdag 13 mei 2021 en donderdag 15 mei 2021.

Concours Hippique Bennekom biedt een uitstekende mogelijkheid voor een dagje uit met het hele gezin. Naast prachtige paardensport is het tijdens het concours genieten van gezelligheid, zakelijk netwerken, shows, catering en activiteiten met en voor kinderen. Met de Jan Plezier een tochtje door de bossen. Een kinderdorp met o.a. gratis ponyrijden. Al deze verschillende activiteiten op één van de mooiste locaties in Gelderland: het karakteristieke landgoed Hoekelum.

Kijkt u eens rond op onze website voor meer informatie en achtergronden van dit unieke evenement.
Wij hopen u op 13 mei 2021 weer in groten getale op Hemelvaartsdag te mogen begroeten.

Landgoed Hoekelum

Aan de evenementen kunnen geen rechten worden ontleend, paardenevenementen.nl is slechts ter promotie.